Typer af hjemmesko

Der er hjemmesko til enhver smag på markedet. Når du skal vælge, er der flere ting at se på. Og det kan altså betale sig at investere i ordentlige, sunde og skridsikre hjemmesko. Køber du i en lækker kvalitet som for eksempel dette fabrikat hjemmesko – se her – er du sikker på at have gode hjemmesko i årevis!

Hjemmesko med åben hæl:

Disse typer hjemmesko er åbne, og der er ikke noget på hælen. De er nemme at tage af og på. Du kan få dem i lammeskind og andre materialer. De har tit en sål, som er skridsikker. Du kan få hjemmesko til både damer og herrer med åben sål

Hjemmesko med noget om hælen:

Dette er den mere traditionelle hjemmesko. De kaldes også ofte for mokkasiner og er tit lavet af lammeskind, hvor skindsiden vender indad, så de er dejligt bløde og varme indeni. De varmer hele foden og har også tit en skridsikker sål.

Hjemmesko som støvler:

Disse hjemmesko ligner en støvle og går højere op på foden og anklen og er ekstra varme. De findes som hjemmesko til herrer og damer. Ofte er der elastik i siden af støvlen, så de er lette at tage af og på. Disse er bedst at bruge, når det er koldt.

Materialer, hjemmesko:

Hjemmesko kommer i flere forskellige materialer. Det mest populære er lammeskind på grund af de mange fordele. Lammeskind er et naturligt materiale, og de holder dig varm, når det er koldt – og tempereret, når det er varmt. Du kan ånde i dem, og du får ikke svedige fødder.

Du kan også få hjemmesko i memory foam. De former sig efter dine fødder, når du bruger dem. De kan være med til at aflaste dine fødder, men ulempen er, at du tit sveder i dem.

Filt er også brugt som materiale til hjemmesko. De holder dig varm, men de er ikke så behagelige som hjemmesko i lammeskind eller memory foam, da materialet er mere stift.

Endelig er der særligt til børn lavet hjemmesko udformet som dyrefødder, hvilket kan være med til at få børn til at gå med hjemmesko.