Her spiser du godt i København

København er efterhånden blevet en populær by hos mange turister fra både Danmark og resten af verden, og det forstår vi godt. Byen har alt det, som en storby skal have, og så rummer den en masse historie og charme. Skal du på tur til København, kan det være godt med nogle anbefalinger til spisesteder rundt omkring i byen. Der er nemlig nok at vælge imellem.

Her finder du nogle gode råd til, hvor du kan spise dine måltider henne, når du skal til København. Vi vender alt fra streetfood til brunch og Madklubben. Alt efter hvor du bor henne, er der mange gode muligheder for at få et lækkert måltid i den pulserende storby. Læs med, og bliv inspireret.

Streetfood i Kødbyen

I de sidste par år er streetfood blevet et populært koncept herhjemme. Kombinationen af gadekøkken og danskernes hang til god mad har fået fænomenet til at vokse. Heldigvis er der nok at vælge imellem i København. Du kan eksempelvis tage på en Street Food restaurant i Kødbyen, hvor du får lækker mad, samtidig med at du sidder i hyggelige omgivelser.

Du kan også vælge at tage et smut forbi Papirøen, der er Københavns streetfoodmarked. I dag ligger det placeret ude på Refshaleøen, og her kan du nemt tage en offentlig rutebåd ud. Her finder du mange forskellige madboder, der serverer mad fra hele verden. Hvad end du er på udkig efter et greasy måltid eller et mere sundt alternativ, er der rigeligt at vælge imellem. Autentisk og lækkert på samme tid.

Brunch i København

Hvis der er én ting, som København kan i forhold til andre danske storbyer, er det at servere fremragende brunch rundt omkring i byen. I København er der et helt særligt koncept mange steder. For i stedet for at få serveret en tallerken, der allerede er blevet anrettet for dig, kan du i stedet anrette din egen.

Hos Mad & Kaffe kan du selv vælge, hvad du vil have på tallerkenen. Du får en masse valgmuligheder på et lille kort, hvor du blot skal krydse det af, du gerne vil have. Hvis du er til en overdådig brunch i alverdens farver, kan du besøge Fars Dreng, der ligger i det indre København. Rundt omkring i byen finder du også Wulff & Konstali, der var de første til at tage det nævnte koncept til sig.

Et godt måltid til en god pris

Du finder et utal af restauranter i København, og de kører med forskellige priser. Hvis du vil være sikker på at få et solidt måltid mad til den rigtige pris, kan du med fordel vælge en af Madklubbens mange restauranter. Madklubben er et koncept, hvor du får lækker mad til en billig pris, og så er der et væld af muligheder.

Hos Bistro de Luxe får du lækre råvarer, som er flot anrettet. Du kan også bevæge dig mod Italien og få en god pizza på Frankies eller tage på Bazar til social dining med inspiration fra det marokkanske køkken.