Mecklenburg-Vorpommern

Vi skal på kør selv ferie til Mecklenburg-Vorpommern. Det bliver spændende. Vi har tidligere været på kør selv ferier i Tyskland, men vi har aldrig været i Mecklenburg-Vorpommern. Vi skal ned og kigge på stutterier, og vi skal finde en god hest til vores datter. Det skal være en konfirmationsgave til hende. Hun er gammel nok til at tage ansvaret for hesten. Hendes interesse for ridningen synes ikke at aftage sig. Tværtimod.

Ferieboliger i Tyskland

Nu skal vi så afsted, og jeg er ved at finde ferieboliger i Tyskland hos ferielogi.dk. Vi skal jo være afsted – hele familien – i 14 dage, så jeg tænker, at vi skal bo på 4 – 5 forskellige steder, mens vi er der. En feriebolig i Tyskland kan være dyr og eksklusiv, den kan også være billig. Vi har bare et krav: Der skal være god parkeringsplads. Vi skal jo have traileren med, så hvis vi finder hesten til min datter, så kan vi tage den med hjem på prøve med det samme. Det er vigtigt.

Da jeg ledte efter boliger, søgte jeg på ”kør selv ferie Mecklenburg-Vorpommern”. Jeg fandt faktisk et logi på et stutteri. Det lyder helt perfekt, vi booker det i 3 – 4 dage. Så kan hun også prøve nogle af hestene på deres hjemmebane. Vi kan samtidigt tage nogle smutture til Rostock og Lübeck, mens hun rider. Hun gider jo alligevel ikke at shoppe eller spise god mad sammen med os. Hvis hun bare får et par klemmer, så er hun tilfreds, så længe hun kan være med hestene.

Jeg har også fundet forholdsvist billig indkvartering i nogle meget smukke landsbyer. Det bliver en dejlig tur. Jeg er dog allermest glad for, at stutteriet har bekræftet, at vi kan få logi hos dem på tilbagevejen, hvis vi vil det. Det sikrer, at min datter ikke bliver fuldstændig tvær, når vi skal videre efter de første 4 dage.