Kør selv er sikkert

Jeg må sige, at jeg er meget nervøs. Min mand er nødt til at rejse til Italien i næste uge. Han skal til Milano. Han arbejder i modeindustrien, og der er adskillige møder, der ikke længere kan udsættes. Godt nok er situationen dernede ikke så slem, som den var i foråret. Men alligevel. Der er jo ingen steder, hvor virusset ikke er. Og selv om der er mange forsikringer om, at alt nok skal gå, så kan jeg da ikke lade være med at være bange. Jeg ville ønske, at han ikke skulle afsted, men på den anden side, så kan jeg godt forstå, hvorfor han bliver nødt til at rejse. Vi lever jo af modeindustrien. Virksomheden går fint nok. Men det skyldes da kun, at han arbejder så hårdt, som han gør.

Italien på ferie

Jeg ved, at han holder meget af Italien. Og vi har i de sidste mange måneder talt meget om, at når situationen med corona og Covid-19 er under kontrol, så vil vi på en lang – som i rigtig lang! – kør selv ferie til Italien. Jeg har været i Milano et par gange. Dejlig by. Men der er mange områder i det nordlige Italien, som jeg gerne vil se. Og en kør selv ferie vil være ideel for os – i vores øjne er det lig med https://danskbilferie.dk/info/koer-selv-ferie.

Vi kan jo godt klare os på italiensk. Min mand taler faktisk ret godt. Jeg er lidt mere gebrokken. Men vi har da indtil videre formået at få det, vi gerne vil have, når vi har været der. Det kunne være, så, skønt, hvis de snart kunne få den vaccine i orden, sådan som de har talt om i nu, snart mange måneder. Hvis den kommer snart, så vil det betyde, at vi måske godt kan få lov til at tage på ferie i Italien til sommer.

Åh, hvilken vidunderlig tanke: At køre stille og roligt igennem Tyskland ind over Østrig og ind i Norditalien. Overnatte i Torino. Vi kunne bruge et par dage der. Køre videre ind til Milano, men også opleve Lombardiet. Og så videre over til Venedig. Bruge et par dage der og så lige så stille vende næsen mod nord igen. Kunne det ikke bare være skønt? Sådan bare lige rive 2 uger ud af kalenderen og bruge den ene på en skøn ferie i Italien? Nyde friheden, ved at det bliver en kør selv ferie?

Måske en skiferie også?

Jeg kunne faktisk godt forestille mig, at jeg vil forsøge at overtale min mand til, at vi tager på sådan en ferie – ikke kun i 2 uger – men i 4. Og det er, fordi jeg har et stort ønske om også at få lov til at opleve Østrig og Tyskland. Bevares, jeg har været i Wien og München. Men jeg har jo ikke oplevet Bayern eller Tyrol. Så måske kunne en kør selv ferie til Italien ligesom blive kombineret med en kør selv ferie i Tyrol og Bayern.

Og jeg har et stærkt argument for, at vi skal gøre det: Som naturgeograf er det spændende for mig at se, hvad der sker nord og syd for Alperne! Og det gælder altså også, når turen går op til vores norske brødre på skiferie med https://skiferie.danskbilferie.dk/skiferie-norge.html