Huer og babyhjelme

Det var godt nok en våd gåtur hjem. Regnen styrtede ned. Jeg var på vej hjem efter at have været henne hos garnforretningen. Jeg elsker at strikke, og jeg har nu endnu en god grund til at gøre det. Min datter fødte nemlig en vidunderlig, lille pige for 6 måneder siden. Så jeg har gang i strikkepindene.

Huer til børn

Jeg var dernede for at se på blødt og fint uldgarn. Jeg vil nemlig gerne strikke endnu en hue til hende. Hun har allerede fået 2. Jeg fandt noget lækkert garn. I en smuk, støvet, rosa farve. Den passer til meget af det andet jeg har strikket til hende.
Jeg spurgte også efter en ny opskrift til huer til børn. De havde ikke andre mønstre end det, jeg allerede har, men det gør ikke noget.

Jeg kan eventuelt improvisere lidt. Måske kan jeg supplere huen med lidt broderi, så den ikke kun er ensfarvet. Jeg tror, jeg har fået købt garn nok til mindst en hue, så jeg vil også strikke et par vanter til hende. Det kradser slet ikke, kan jeg mærke. Det bliver fint. Jeg glæder mig til at komme ind og få det våde tøj af og få en kop te. Bagefter vil jeg sætte mig i min lænestol og begynde at slå masker op. Det behøver ikke at tage evigheder at få den hue lavet. Og den skal i hvert fald være færdig til næste søndag, hvor den lille familie kommer til frokost her hos mig. Det bliver dejligt.

En babyhjelm – så sødt

Jeg skal lige finde strikkeopskriften frem. Det hedder Babyhjelm: https://www.petitflora.dk/218-babyhjelme. Man skal bruge pinde i størrelse 3,5. Det, synes jeg, giver et lidt groft look – især med det fine, rosa garn. Jeg bliver bare nødt til at regne opskriften om, så det passer til pind nr. 2,5. Nemt nok. Det tager ikke så lang tid.