Hoppeborg eller Airtrack

Vi sidder her en lidt ikke almindelig onsdag aften og lytter / ser nyheder. Der er en god nyhed, kan jeg høre: Der sker færre trafikulykker i Danmark her under Corona-krisen! Ja, det er, da ren logik tænker jeg. Jeg kan høre, at journalisten fortæller, at man vil forske mere i, hvorfor det sker. Min tanke er umiddelbart, at det er, da den dummeste nyhed, jeg har hørt i mange, mange måneder. Der er jo færre mennesker, der er ude i trafikken, så er det ikke logik for høns? Ja, jeg spørger bare.

Hørte du det?

Jeg går ind til min mand, som sidder foran tv’et og ser, at han også sidder med et smørret smil på læberne. ”Hørte du det?” Han ved lige præcist, hvorfor jeg sætter mig i sofaen ved siden af ham. ”Haha, ja, jeg hørte det godt. Måske er der noget, vi ikke ved.” Vi ser nyhederne. Intet specielt at rapportere. Vejrudsigten, som følger, viser intet uventet. Vi slukker for tv’et. Jeg henter kaffen, jeg har brygget. En god kenyansk en i aften. Jeg vil gerne tale med min mand om, hvad vi skal give vores børn, som har klaret det så flot i de sidste par uger. Hjemme fra skolen og ingen besøg af kammeraterne.

Skal de have en trampolin?

Vores børn er lagt i seng, og vi har en aften foran til at beslutte os. Jeg har længe haft en idé om, at jeg gerne ville have en havetrampolin. Men jeg ved ikke helt, om det er den rigtige løsning. Vi sætter os og kigger på nettet. Vi leder efter alternativer til havetrampoliner her: https://fedepriser.dk/shop/trampolin-205c1.html .

Eller en hoppeborg?

Min mand finder på sin smartphone noget, han kalder en hoppeborg. Han viser mig et billede. Det ligner et eller andet sted med en masse farver og nogle rutsjebaner, man kan glide ned af. Noget lidt i stil med Badeland. Men det er ikke placeret i en swimmingpool. Det står på en græsplæne.

Jeg kigger på det. Det er et temmelig stort monstrum at sætte op i vores lille have, synes jeg. Men det vil en havetrampolin også være. Men en trampolin er måske lidt mere diskret. Og jeg ved, at ungerne vil elske den.
Vi leder videre. Min mand er ret god til det her med Google. Det er jeg ikke. Indrømmet.

Måske en af de der Airtracks?

Han viser mig et andet billede. Det er noget, der ligner en luftmadras. Du ved sådan en, man har med på telttur – eller til stranden. Bare lidt mere robust. Han siger, det hedder en Airtrack til haven. Ok. Hvad er det? Ja, det er faktisk en meget robust luftmadras, som man kan hoppe på. Den har lidt den samme funktion som en trampolin.

Forskellen er, at den kan pustes op. Og man kan faktisk også lukke luften ud af den og pakke den væk. Jeg kigger på den der airtrack. Den ser hyggelig ud. Og solid. Efter lidt søgen har jeg set mange billeder af airtracks. Jeg må sige, at jeg synes, det er en ideel løsning til os. Den er ikke for stor heller ikke for prangende. Og så behøver den heller ikke at blive installeret permanent i haven.

Det er da sådan én, ungerne skal have.