Clinique cremer

Clinique blev hurtigt et banebrydende brand i 60’erne, da filosofien bag brandet lød at det var muligt at skabe en smuk hud. Dette var en hel ny måde at tænke på, da man i 60’erne regnede med, at en smuk hud udelukkende skyldtes gode gener. Siden 60’erne er det kun gået fremad for Clinique, som er et verdenskendt hudpleje brand den dag i dag. Du har med garanti hørt om brandet før, men har du prøvet de fantastiske produkter på egen krop? Hvis ikke, burde du skynde dig og oprette et medlemskab til siden Luxplus.dk. Siden er spækket med mange skønne Clinique produkter, som kan blive dine og så endda til små priser, da du som medlem får produkterne med store besparelser.

Hudpleje fra Clinique

Uanset hvilken hudtype du måtte have, så kan du med sikkerhed finde nogle produkter, som passer til dig og din hudtype fra Clinique. Du kan med fordel benytte dig af det fantastiske 3-trins hudplejesystem, som består af afrensning, eksfoliering og til sidst fugtgivende creme. Er du flittig med din hudpleje og følger du 3-trins hudplejesystemet, så vil du inden for en overskuelig tid kunne begynde at se en forbedring af huden. En pæn og jævn hud kan betyde rigtig meget for vores generelle velvære. Der kan hurtigt bruges en stor mængde energi på at fokusere på en eventuel hudgene, men med Clinique produkternes gode egenskaber kan disse problemer formindskes eller om muligt helt forsvinde. Dog er det vigtigt at vedligeholde dine nye hudpleje vaner, da huden skal holde til rigtig meget gennem livet. Giv den derfor den pleje og beskyttelse som den har brug for, så den er modstandsdygtig over for de frie radikaler og vind og vejr.

Når du vælger dine produkter fra Clinique, er det en god ide at være bevidst om, hvilket område eller problem du vil have fokus på, så du kan få de produkter, der hjælper lige nøjagtigt på dette fokusområde. Det kan også være du ikke oplever deciderede gener ved din hud, men derfor er det altid en god ide at være flittig med hudplejen, da du på den måde forebygger ældningstegn, trist og grå hud eller noget helt tredje.

Hudpleje til sommer og vinter

Når årstiderne skifter, kan du om muligt også få brug for at din hudpleje bliver skiftet ud. Det kommer naturligvis an på, hvilken hudtype du har, men oftest har de fleste mennesker brug for federe og mere næringsrige cremer i vinterhalvåret og lettere cremer i sommerhalvåret. Dette skyldes, at det kolde vintervejr kan udtørre huden og du vil derfor opleve, at du i højere grad kan blive mere tør i huden om vinteren. Hos Clinique har de lanceret en række forskellige cremer, så du kan være sikker på at finde den, der passer til dig og det din hud har brug for uanset årstid.

Udover al den skønne hudpleje som du kan forkæle din hud med, kan du også få nogle herlige makeup produkter fra Clinique, som vil hjælpe dig med at skabe lige nøjagtig det look du drømmer om. Alle formler er udviklet med henblik på både at føles behagelig mod huden og samtidig holde længe, så du ikke behøver at friske dit look op i tide og utide. Med makeup fra Clinique kan du derfor være sikker på at få lækker makeup af højeste kvalitet.

Vil du også i gang med at forkæle din hud med alle de skønne Clinique produkter, så gå ind på Luxplus.dk og køb dine favoritter til fordelagtige priser, der er mange penge at spare på dine yndlings Clinique produkter.