Bedste maler

find malerfirmaer

Når man skal finde den rigtige maler til sit hjem, er det bl.a. et spørgsmål og tillid og forståelse. Som privat maler, er det vigtigt at sætte sig i kundens sted, lytte til kundens ønsker og ikke mindst få udspecificeret opgaverne mest muligt. På denne måde bliver parterne enige om hvad der præcis skal laves.

Hos NOVAINDEX.COM finder du flere tusinde malerfirmaer fordelt over hele Danmark. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at være velforberedte. Inden opstart kommer vi altid ud og rådgiver omkring Jeres maleropgaver. Vi benytter altid kvalitets produkter, og sætter en ære i at gøre kunderne glade og tilfredse. Når der er afstemt forventninger er vi klar til at yde den optimale service, for Jer som kunder.

Tilbud på malerarbejde

Vi kan garantere, at der altid bliver taget hensyn til at kunden skal kunne fungere i sin bolig, mens malerarbejdet er i gang. Vi forlader aldrig en opgave før der er ryddet op og affald er fjernet. Vigtigst af alt – kunden skal være tilfreds med resultatet. Er du i tvivl om vi har en mand klar i dit område, så er vi klar med en maler i hele Danmark:

Som erhvervsmaler i hele Danmark, har vi mange års erfaring i behovsafdækning og udarbejdelse af tilbud til Deres virksomhed. Hvis Jeres bygning, kontorer eller gangarealer trænger til en opfriskning, står vi gerne klar med rådgivning, ekspertise og arbejdskraft.

Vi har forståelse for at Jeres virksomhed skal kunne fungere under malerprocessen, og tager derfor de fornødne hensyn i samråd med jer. Under hele malerprocessen vil der blive fjernet affald og ryddet op, så det er muligt at arbejde optimalt under de givne forhold.

Malerfirmaer i hele landet

Som malermester i eget hus, kan der indgås særskilte aftaler omkring nat og weekend arbejde, såfremt det er haste opgaver der har en stram deadline. Ved facade renovering, og andet udendør arbejde, vil der være sæsoner, hvor det ikke er muligt at udføre arbejdet. Særligt malerarbejde ved høje frostgrader, vil ikke være muligt udendørs.

Vi er selvfølgelig medlem af: Malerforbundet, som er en garanti for at vi udfører arbejdet korrekt. Vores arbejde starter altid med et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår maleropgaverne, og derefter er det vores opgave at udarbejde og fremsende et tilbud som matcher det, De som kunde ønsker. Først ved endelig underskrivelse, har vi en aftale, og arbejdet påbegyndes.

Vi udfører bl.a. følgende opgaver:

• Maling af lejligheder
  • Vedligeholdelseskontorer
  • Forsikringsskader
  • Opsætning af filt – væv og tapet
  • Spartling
  • Maling af trappeopgange
  • Maling af vinduer og facader
  • Flyttelejligheder
  • Maling for private og erhverv
  • Renoveringsopgaver

Erfaring

Find maler i alle byer i Danmark og med mere end 20 års erfaring, stiller vi gerne vores erfaring til rådighed, og rådgiver gerne om f.eks. farvevalg, kvaliteter, vedligeholdelse m.m. Vi sørger for at kunden får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid og pris.

Reference: NOVA INDEX DK