Blomster i anledningen

Min kusine har fået et barn. Jeg var henne på hospitalet for at se dem i går. De har det godt nu. Den lille er fin. Og sund. Fem fingre på hver hånd, og fem små tæer på hver fod. En perfekt, lille dreng.  Det var dog en svær fødsel for min kusine. Der opstod nogle komplikationer undervejs, så de beholdt hende på hospitalet i et par dage. Mest for at sikre sig, at såret efter operationen heler godt, og at hun kan klare at komme hjem med den lille.

Pavestolt far

Faren er naturligvis pavestolt og ualmindeligt glad. Han var godt nok meget bekymret, da han blev sendt væk af jordemoderen, mens fødslen var i gang, og min kusine blev kørt på operationsstuen.
Men nu er alt godt, og familien samlet hjemme i sin lejlighed på Amager.

Jeg er inviteret hen til dem på næste lørdag, hvor de holder en mini-fest for familien, så alle kan se den lille. Men jeg kan desværre ikke deltage, fordi jeg skal til Sverige i den weekend. Det er jeg ked af, og jeg ved min kusine er skuffet. Jeg kan dog ikke ændre min plan for de dage. Jeg skal afsted allerede om fredagen.

Udbringning af blomster

Men jeg har sat mig ned og fundet en blomsterhandler, der har blomsterudbringning på Amager om lørdagen. De skal i det mindste have en fin buket blomster fra mig, nu hvor jeg ikke selv kan komme til deres lille fest. Mit problem er så bare lige nu, at jeg ikke kan bestemme mig for, hvilken buket jeg skal sende dem.

Billederne, jeg ser på blomsterhandlerens site, er meget flotte. De har nogle dygtige blomsterbindere, det må jeg sige. Der er en blå buket, som er meget fin. Passer godt til anledningen. Men mine øjne falder på en buket med lyserøde og lilla blomster. Min kusine elsker pink, så det bliver den, de skal have. Jeg bestiller buketten med det samme og beder om, at blomsterudbringningen sker på næste lørdag.