Ageras var svaret

Selv en lille badmintonklub kan af og til have behov for mere specifikke ydelser som for eksempel advokat og revisor. Nu er vi jo ikke så små endda, men vi er trods alt heller ikke en stor koncern eller lignende. Da jeg forrige år fik det daglige ansvar for klubbens drift og regnskaber samt juridiske forhold, måtte jeg konstatere, at vi faktisk havde behov for bedre revisorhjælp og advokatbistand, end vi havde. Det var sådan, jeg opdagede de services, firmaet Ageras tilbyder.

En jungle

Jeg ved ikke, om du nogensinde selv har været involveret i at skulle finde den helt rigtige advokat eller revisor? Hvis du har, ved du allerede, at det er en veritabel jungle at finde rundt i. Umiddelbart lover de alle, at de kan det hele, men sagen er oftest, at det kan de ikke – eller at man som kundetype bare ikke passer ind, selvom der er tale om yderst kvalificerede advokater og revisorer.

For eksempel havde vi ikke lyst til at skulle være en meget lille fisk i en stor dam. Hverken hos revisoren eller advokaten. Og lander man hos et firma, der overvejende servicerer meget store kunder, bliver man nemt nedprioriteret som mindre kunde. Sådan er det bare.

Tilpassede tilbud

Da jeg faldt over en artikel om Ageras her, blev jeg alligevel nysgerrig. Kunne det virkelig passe, at vi som køber af ydelserne kunne få tilbud fra udvalgte leverandører uden at skulle betale for det? Jeg var også lidt betænkelig ved, om der nu var tale om den rette kvalitet af advokater og revisorer via Ageras.

Derfor satte jeg mig for at bruge lidt tid på at formulere nogle spørgsmål og få dem besvaret. Og det endte med disse:

Hvad koster det at bruge Ageras?

Som tilbudssøgende er reelt nok: Det er 100% gratis.

Er det unikke tilbud via Ageras?

Det viste sig at være netop det. Via deres system udvalgte de faktisk de mest egnede revisorer og advokater i forhold til vores specifikke behov.

Hvor store er Ageras?

Med næsten 100 ansatte og kontorer i mange lande inkl. USA må de siges at være store nok til at håndtere alle størrelser kunder.

Er servicen bred nok?

Da jeg således beroliget dykkede lidt dybere, fandt jeg ud af, at Ageras faktisk spænder bredere, end de fleste tror. For eksempel købte Ageras for ikke så længe siden et hollandsk regnskabsprogram, og derved fik de den store hollandske Rabo Bank som medejere (Se her)

Flere har nok set, at Billys Billing også blev opkøbt af Ageras i august 2019, da Toke Kruse valgte at sælge sit “barn”. Det kan du læse om her.

Vi valgte Ageras

Efter min research kastede vi os ud i at bede om tilbud fra leverandører indenfor både advokater og revisorer, og det viste sig at være en yderst positiv oplevelse. Vi fik tre tilbud fra hver branche, og selvom ét af tilbuddene fra revisor var en smule skudt ved siden af, var de to andre til gengæld lige i skabet. Det samme med advokater, hvor vi fik tre yderst interessante tilbud.

Vi har nu valgt både ny advokat og nyt revisionsfirma – begge fra puljen vi fik via Ageras.

Hvis du har interesse i det i din klub eller virksomhed, får du her links, du kan bruge: