Operation af øjenlåg

operation af øjenlåg

Jeg var simpelthen blevet så træt af mine hængende øjenlåg, at jeg bestilte tid til en operation af øjenlåg. Jeg sad i sofaen en aften og søgte på “øjenlågsoperation”, hvor jeg så kom ind på en guide ved navn Øjenlågsoperationer.dk.

På Øjenlågsoperationer.dk var der beskrevet alt omkring det at få fjernet tunge øjenlåg og poser under øjnene. Jeg blev straks meget mere rolig over at skulle have udført øjenlågskirurgi, efter jeg havde læst guiden set de mange øjenlågsoperation billeder.

Jeg fandt også ud af, at jeg måske også skulle have foretaget en operation for tunge øjenbryn. Nu hvor man er i gang, kan man lige så godt få sig et øjenbrynsløft, tænkte jeg. Så jeg bestilte ganske enkelt tid til operation for tunge øjenlåg.

Fik fjernet tunge øjenlåg

Jeg søgte på nettet efter bedste plastikkirurg og privathospital, hvor der dukkede flere privatklinikker op med gode anmeldelser. Det var privathospitaler som Roskilde Privathospital, Aleris-Hamlet, Capio, AK Nygart, Amalieklinikken og Mølholm Privathospital.

Jeg valgte Roskilde Privathospital, fordi de lå mere eller mindre i min baghave. Plastikkirurgen var en sød dame, som havde udført plastikkirurgi i mange år, og jeg følte mig rigtig tryg ved hende.

Vi snakkede først om selve operationen af øjenlåg, hvorefter hun fortalte om øjenlågsoperation prisen, som lå på cirka 11.000 kr. Hvis jeg også ville have fjernet poser under øjnene ville prisen være cirka 20.000 kr.

Jeg takkede ja til at få fjernet de tunge øjenlåg (øvre øjenlågsoperation) og valgte at vente med øjenbrynsløft og poser under øjnene (nedre øjenlågsoperation). Jeg mødte atter op cirka 14 dage efter, hvorefter jeg kom ind på operationsstuen og fik fjernet de gamle slatne øjenlåg.

Øjenlågsoperationen varede cirka en 1 time, hvorefter jeg ventede i cirka 15 minutter, før jeg kunne tage hjem. Jeg blev pænt blå under øjnene, og det varede i cirka 1 uge. Og cirka 14 dage efter var jeg så god som ny med et meget mere friskt udseende.

Øjenlågsoperationer.dk

Jeg kan kun sige, at hvis du er træt af dit udseende, så gør noget ved det og kig forbi Øjenlågsoperationer.dk først! Det begyndte at gå mig så meget på, at mit selvværd blev ringere dag for dag. Og det eneste, jeg kan fortryde den dag i dag, er, at jeg burde have lagt mig under kniven noget før.

Jeg er gået glip af så meget, fordi jeg har sagt nej tak grundet mit lave selvværd. En operation af øjenlåg gør overhovedet ikke ondt, og den er ovre, før du ved af det. Kan du leve  med og acceptere, at dit udseende forandrer sig, skal du selvfølgelig ikke gøre det, men ellers er det bare at komme afsted!

Kilde: Øjenlågsoperationer.dk