Komfort på lange flyrejser

Det at blive komfortabel på en lang flyvning er lettere sagt end gjort. Du vil have brug for forskellige ting afhængig af din højde, fysik, hvor du sidder etc. Vi har dog her nogle forslag:

Gode ideer til flyrejser

Får du tit ondt i ryggen af at sidde i længere tid – og i særdeleshed stille i et flysæde – kan du rulle en jakke, tæppe eller andet sammen og bruge det i lænden som støtte.

Har du en rygsæk med, kan du bruge den som fodstøtte. Tag dine sko af, og tag nogle gode tykke strømper på, og sid med fødderne på din rygsæk.

Ondt i nakken kan tit opstå efter en lang flyvning. Læg dit sæde ned, så langt det kan, og brug en oppustelig pude omkring halsen. Det får din hals og nakke til at slappe mere af, og det er nemmere for dig at få en lur, uden at hovedet falder ned på brystet eller til siden, og du får ondt i nakken.

Du kan også gå efter et vinduessæde, hvis det er helt umuligt for dig at sidde op og ned og sove, så kan du i det mindste hvile hovedet op ad væggen.

Rul en trøje op, og læg den over din skulder op mod væggen, så du støtter hovedet. Brug puden fra flyselskabet til at lægge over armstøtten mod væggen, så du kan læne dig komfortabelt mod væggen, og få en lur uden at sidde ret op og ned og blive forstyrret af medpassagerer, der skal på toilettet.

Sådan foreslår vi, at du gør det mere komfortabelt.

Erstatning ved forsinket fly

Lige et sidste tips; oplever du flyforsinkelse, så husk, at er dit fly aflyst eller forsinket, kan du søge om erstatning.