Juletid er lånetid

Julen nærmer sig med hastige skridt og med 4 børn og 9 børnebørn, så er det ikke en billig fornøjelse for mig. Jeg har regnet ud, at julen i år kommer til at koste ca. 12.000 kroner i julegaver alene. Jeg har 7000 kroner stående i banken, så jeg mangler 5000 kroner for at kunne købe julegaver til hele flokken. Heldigvis fandt jeg en oversigt over lån til julegaver på Kassekredit.nu, hvilket reddede mig.

Jeg har allerede spurgt banken, om de ville låne mig 5000 kroner som et julelån, her. Svaret var nej, da jeg ikke kunne stille nogen form for sikkerhed. Jeg tilbød endda banken, at de bare kunne tage lidt ekstra i rente, men de ville altså have en eller anden form for sikkerhed.

Efter at min eksmand Jørn og jeg gik fra hinanden, og huset blev solgt, er vi begge flyttet i hver vores lejlighed. Når man sidder i en lejet hybel, er der altså ikke mange, der vil låne dig penge. Det kan jeg for så vidt også godt forstå, men jeg har jo altid været en god kunde i banken, så de burde have kunnet låne mig de penge. Det er jo ikke flere hundrede tusinde, vi snakker om, det er jo bare 5000 kroner!

Online lån er svaret

Heldigvis beklagede jeg min nød til min faster Else, som kom med en ganske god løsning på problemet. Lån penge online, det har Niels og jeg gjort flere gange, var Elses råd. Hun viste mig så en side på nettet ved navn Trygt.dk, som har en hel række udbydere af de såkaldte hurtig lån eller online forbrugslån; kært barn har mange navne!

På Trygt.dk kan man låne fra 500 kroner helt op til 300.000 kroner, men jeg behøvede altså kun at låne 5000 kroner. Fra jeg ansøgte til jeg fik svar, gik der 20 minutter, og det bedste af det hele var, at jeg kunne låne uden sikkerhed.

Jeg troede ikke, at det var sandt, da Else sagde, at jeg kunne låne helt op 300.000 kroner uden sikkerhed, men sandt var det. Lån udbyderen krævede blot, at jeg var fyldt 18 år, jeg skulle have en fast indtægt og så måtte jeg ikke være registreret hos RKI. Alle tre krav kunne jeg opfylde, og så var de 5000 kroner i hus. Jeg lånte de 5000 kroner her.

Mangler du penge nu og har du fået afslag i banken, så lån online, siger jeg bare. Vel er renten en smule højere, men slet ikke urimelig høj, så det er helt fint for mig. OBS: Du kan jo også få udbetaling af lån i weekenden.

Ønskesedlen

Nu er det store spørgsmål så, hvad jeg skal købe til alle mine børn og børnebørn. På Fies ønskeseddel står der Bobles med store bogstaver. Jeg har været på nettet på en side ved navn Babytorvet.dk, som har et stort udvalg af Bobles tumlemøbler, og det ser meget interessant ud.

Bobles har efter sigende vundet flere priser på grund af deres innovative design, som udvikler børns motorik og forskellige sanser. Bobles laver møbler formet som dyr, hvilket giver børnene endnu mere lyst til at lege og tumle med dem.

At Bobles er sundt for børns motoriske udvikling, bliver bekræftet af, at der er flere fysioterapeuter, som anbefaler Bobles. Og søde ser de bestemt også ud de forskellige Bobles dyr som elefanter, fisk, krokodiller, kyllinger og hvaler. Jeg har allerede fundet ud af, hvad jeg skal købe, og det bedste er, at Babytorvet.dk har Bobles på tilbud.