Det skulle gå kvikt!

kviklån weekend

Det er altså ikke sjovt at falde over en afbudsrejse til billige penge og så ikke have råd! Lonni og jeg sad den anden dag og surfede rundt på nettet, hvor vi pludseligt faldt over denne rejse.

Vi kunne komme til Spanien for 1.495 kr. per person i 8 dage. Problemet var blot, at jeg lige havde brugt vores opsparing på en ny scooter og en ny smartphone. Jeg er typen, der altid skal have det nyeste grej, og det er altså ikke gratis!

Kviklån blev vores redning

I det samme, som jeg siger til Lonni, at vi ikke har råd, ser vi begge en reklame for kviklån i fjernsynet. I reklamen fremgår det, at man kan optage et kviklån og få hurtig udbetaling på cirka 2 minutter via en låneportal ved navn Billige-kviklån.dk. På Billige-kviklån.dk fandt vi en masse nye kviklånsudbydere i en ny oversigt.

Det er jo fantastisk, siger jeg til Lonni, og vi går straks på Google og søger efter kviklån oversigt. Vi finder hurtigt en Billige-kviklån.dk samt en anden låneportal, ved navn www.låne-penge.nu, som har en komplet oversigt og sammenligning af alle kviklån i Danmark. Låne-penge.nu var også en fantastisk fin låneportal og sammenligningsside.

Oversigten viser sågar alle de gratis og rentefrit kviklån, som man ligeledes kan få, hvis man er ny kunde. Første kviklån er gratis i 30 – 60 dage, hvis du er ny kunde, som ønsker at prøve online kviklån af.

Det var weekend

Det var i hvert fald ikke noget problem at finde en masse gode og billige kviklån. Jeg sagde dog noget nervøst til Lonni, at det jo var weekend, og der kan lånet vel ikke blive udbetalt…

Men men men, så faldt vi over en henvisning til de såkaldte “weekend lån”. Jeg havde aldrig hørt begrebet før, men det er faktisk lån udbetaling weekend, helligdag, nat og ja, ganske enkelt 24 timer i døgnet, ugen og året rundt. Vi fandt alle weekend lånene på Weekend-lån.dk, som er en genial låneportal.

Det ville med andre ord sige, at vi kunne sagtens få kviklånet udbetalt til trods for, at det var lørdag. Det var jo helt fantastisk, så vi satte i gang med at udfylde den nemme låneansøgning. To minutter senere var den udfyldt, og Lonni havde underskrevet låneaftalen med sit NemID.

Hurtigt svar og udbetaling af kviklånet

Jeg bad Lonni om at hente mig en kold øl, da jeg ikke orkede at rejse mig fra sofaen. Lonni nåede ikke engang ud i køkkenet, før beskeden fra kviklånsudbyderen poppede frem på skærmen.

I beskeden stod der ganske kort, at vi var godkendt til kviklånet, og det nu var udbetalt til vores konto. Vi kiggede på hinanden og tænkte, nej det kan ikke passe. Men da vi loggede ind på vores netbank, stod der ganske rigtigt 5000 kr., og vi kunne bestille vores drømmerejse.

Reference: Billige-kviklån.dk, Låne-penge.nu og Weekend-lån.dk