Blev arbejdsløs

Lån penge på kontanthjælp

Det kom som et kæmpe chok, da min chef kom ud på lageret og sagde, at han blev nødt til at fyre mig. Jeg tænkte med det samme, at jeg havde været på arbejdspladsen i 32 år, og pludselig var jeg arbejdsløs.

Timingen kunne ikke havde været dårligere, da vi lige havde købt hus, og i øvrigt var jeg ikke medlem af en a-kasse. Både huskøbet og det faktum, at jeg ikke var berettiget til dagpenge, var noget værre møg.

På kontanthjælp

Jeg kunne sagtens regne ud, at hvis ikke jeg hurtigst muligt fandt et nyt arbejde, så ville jeg ryge på kontanthjælp. Med en stor gæld til kreditforeningen ville vi ikke kunne leve af kontanthjælp, og i øvrigt skulle vi også låne penge til en tilbygning.

Jeg forsøgte og forsøgte, men der var ingen job at få, så det endte med, at jeg røg på kontanthjælp. Jeg var helt nede i det sorteste hul, den dag jeg fik at vide, at jeg skulle på offentligt forsørgelse. Det var et kæmpe nederlag, da jeg siden min 14 års fødselsdag havde haft fast arbejde.

Det første, jeg tænkte, var, hvordan vi nu skulle låne penge til den nye tilbygning. Jeg var 100% overbevist om, at vi ikke kunne låne penge på kontanthjælp. Jeg blev dog klogere, da jeg sad nede på den lokale og kom til at snakke med Finn Fisker.

Finn sagde, at man sagtens kunne låne penge på kontanthjælp, hvis man gik uden om banken. Det vil sige, at på internettet kunne man sagtens låne penge som ledig. Og der var rent faktisk flere fordele ved at låne penge online som arbejdsløs, sagde Finn.

1. Lån uden kreditvurdering
  2. Lån uden sikkerhed – jeg skulle ikke stille krav eller øvrig garanti
  3. Lån uden dokumentation – det vil sige, at jeg kunne låne penge uden lønseddel, årsopgørelse eller yderligere krav

Oversigt over udbydere af lån penge på kontanthjælp

Det er naturligvis ikke alle online låneudbydere, der vil låne penge til folk på kontanthjælp. Dog findes der i omegnen af 30 låneudbydere, der låner penge ud til arbejdsløse på kontanthjælp eller dagpenge.

Du finder oversigten over alle de 30 udbydere af lån trods kontanthjælp på denne låneside (Forbrugslån-billige.dk) eller på denne låneside (Kviklån-info.dk). Det er utrolig nemt at sammenligne de mange udbydere af kviklån, da du kan sortere efter de billigste ved hjælp af ÅOP (årlige omkostninger i procent.

Du kan naturligvis også sortere efter lånebeløb eller løbetid, men det bestemmer du helt selv. Det vigtigste er blot, at du kan låne trods kontanthjælp og låne uden kreditvurdering og sikkerhed.

Kviklån på kontanthjælp tager i øvrigt kun 2 minutter at ansøge om, og lånet bliver udbetalt på 30 minutter hele døgnet rundt. Lån penge uden indkomst allerede i dag – det er faktisk gratis, hvis du er ny kunde!