Det rigtige mobilabonnement

det rigtige mobilabonnement

Vi hjælper dig gerne og fuldstændig gratis med at finde det rigtige mobilabonnement for dig. Vælg nedenfor hvordan vi skal hjælpe dig. Det kan være svært at bedømme hvor mange timers taletid, data og SMS man skal have inkluderet i sit mobilabonnement.

Man skal huske på at selv små mængder af tale hver dag, ender med at blive en del på en hel måned. Hvis du f.eks. taler i telefon 15 minutter hver dag, så når du at tale 7,5 time på en måned. Det kan dermed hurtigt blive nødvendigt at få sig at større abonnement. Der er dog rigtig mange mobilabonnementer, som har den fordel at det er gratis at ringe til andre med samme udbyder.

Det er derfor rigtig smart at skifte hele familiens abonnement på samme tid. På den måde sikre man sig at alle i familien kan snakke gratis sammen – og det er i mange tilfælde nok til at man kan nøjes med et billigere abonnement, uden alt for mange timers taletid inkluderet.

Skift mobilabonnement

Det kan sagtens betale sig at skifte abonnement på sin telefon, selvom man er glad for sin nuværende udbyder. Nogle frygter måske at ende hos en udbyder som ikke lever op til den tidligere, men dette uden grund. Alle de store mobilselskaber har idag utrolig ens retningslinier og serviceniveau, samt netværk – Så uanset hvem du vælger, vil du opleve nogenlunde det samme.

Der hvor du til gengæld kan mærke forskel er på prisen! Alle vil gerne have nye kunder og krigen mellem udbyderne kommer os kunder til gode. De fleste mobil selskaber prøver at vinde vores gunst ved at tilbyde ekstra taletid, bedre priser, mere data og mange andre ting – og det skal man gøre brug af!

Så vær ikke bange for at skifte mobil selskab – du kan altid skifte tilbage, hvis du ikke er tilfreds, de fleste har alligevel droppet bindingsperioden, så du kan skifte når du lyster. Spar på regningen hver måned!

Noget mange frygter er ekstra regninger og uforudsete gebyrer. De fleste mobilabonnementer er nu fri for skjulte gebyrer fordi udbyderne oplever at det er dårlig reklame når de gang på gang bliver omtalt i pressen, fordi de opkræver for mange penge på folks regninger.

Du vil for det meste opleve et oprettelses gebyr når du opretter et nyt mobil abonnement, men de er ofte små og kan godt betale sig i forhold til besparelsen ved at benytte tilbuds kampagner og dermed spare penge på selve mobil regningen.

Taletid

Taletid er et af de allerbedste tiltag, der er sket i mobilabonnementbranchen. Der findesså utrolig mange former for mobilabonnementer, at det kan være svært at finde ud af hvad man får hvor.
Med opfindelsen af taletid er konceptet med kun at betale for hvad man bruger opstået. Du kan se med 100 % klarhed hvad du betaler for. Du kan med taletid se hvor meget, der går til taletid, SMS, MMS, Surfing og alt det andet.

En af de andre fordele ved taletid er, at du har fuldstændig styr på, hvor mange penge du bruger hver måned. Du indbetaler fx 100 kr. til taletid og dernæst får du en besked, når du er ved at nå til bunden af din saldo. På den måde er der ingen ubehagelige overraskelser sidst på måneden. Du kan 100 % følge med i hvad du bruger af taletid.

Tank taletid online

En anden af de utallige smarte ting, der er ved taletid, er muligheden for at tanke taletid på nettet. Tidligere kunne du kun køb etaletid på tanken eller i brugsen. Nu kan du sidde hjemme i din stue og tanke taletid. Du har også mulighed for at sende en besked tril de fleste udbydere og så tanker din konto selv taletid op af seig selv. Det er en af de letteste måder at få taletid på.

Vi har her på siden samlet nogle gode links til dig, der gerne vil ud og finde det billigste taletid online – Find det du søger ud fra en lang liste af forhandlere.

Find det rigtige mobilabonnement

Hvis du lige købt dig en ny telefon, er det enormt vigtigt, at du finder det mobilabonnement, som er det mest fordelagtige for dig.

Først og fremmest er det helt essentielt, at du tager dig god tid og tænker over tingene før du vælger. Der er nemlig et utal af valgmuligheder hos hvert enkelt teleselskab og det kan i første omgang føles som at befinde sig midt i en jungle, for at finde lige præcis det mobilabonnement der passer dine behov bedst.

For at guide dig bedst muligt igennem dette svære valg, kommer der nu et par overvejelser du skal tage, før du tager din endelige beslutning. Nu om dage hvor internettet har vokset sig utrolig stort, er det blevet en langt større del af folks hverdag end det var før i tiden.

Det betyder altså, at det for mange er blevet et behov at kunne forbinde sig til et netværk, så man kan komme i kontakt med omverdenen. Du skal derfor finde ud af hvor mange GB data, du har behov i dit abonnement.

Er du typen, der ofte er på trådløst netværk, hvad enten om det er derhjemme, på arbejdet eller hvor du nu befinder dig. Eller er du typen der mest af alt bruger nettet til at hente mails, surfe lidt rundt på nettet, tjekke vejret eller lignende, så har du ikke behov for særlig mange GB data i dit mobilabonnement. Ofte vil 1-2 GB data være mere end rigeligt.

Streaming

Er du derimod typen, der streamer film, høre musik eller andet der tager meget mobildata, så skal du måske bruge op imod 10 GB data. Et andet fokuspunkt du skal have er, hvor meget taletid du har behov for.

Taletid er nemlig noget der indgår i alle abonnementer, så det kan klart anbefales, at du går ind og tjekker dine sidste måneders taleforbrug og på den måde finder det mobilabonnement, hvor dit taletids behov er bedst dækket ind.

Der vil i det fleste abonnementer være fri SMS/MMS, så det skal man som oftest ikke bekymre sig om, men derimod kigge nærmere på data og taletid.

Kilde: Pengeguru.dk – mobilabonnement