Mobillån

gratis mobillån

Egentlig er lån direkte fra mobilen en gammel traver af et koncept. Men for få måneder siden blev den før så populære lånemetode bragt tilbage på markedet i et nyt og tidssvarende look.

Blandt andet smartphonen’s indtog på det danske marked og den nye mulighed for at gå på nettet fra mobilen er blandt grundene til, at det nu er muligt at tilbyde mobillån i en ny og frisk indpakning.

I denne artikel går vi tæt på den omdiskuterede men populære låneform mobil lån, der har vagt opsigt, harme og glæde lige siden den blev indført. Vi tager udgangspunkt i den nye version af mobillån, der teknisk set er ændret en smule fra de klassiske gratis SMS-lån, se her: https://xn--ln-gratis-52a.dk/sms-laan/

Konceptet mobillån

Selve konceptet mobil lån går ud på, at man kan låne penge direkte fra sin mobiltelefon, ved at sende nogle sms’er til låneselskabets indholdstakserede telefonnummer. Herefter kommer der en ansøgning retur på telefonen, der blot skal udfyldes med et par indlysende felter og sendes retur.

Efter denne korte sms-udveksling indsættes pengene på din valgte konto, hvorfra de er tilgængelige fra første sekund. Hos Låne-penge.nu, som var de allerførste til at udbyde mobillån i Danmark, kan du låne mellem 1.000 og 3.000 kroner på få sekunder, hvis du er over atten år gammel. Løbetiden er altid 30 dage, og ÅOP er i størrelsesordenen 90-300%.

Den høje rentesats skyldes udelukkende, at den korte løbetid, strakt ud over et helt år, ville give en ekstremt høj rente og ydelse. OBS: Det er muligt at også at få udbetaling af lån i weekenden, herunder lørdag og søndag. Det betyder med andre ord, at du kan låne døgnet rundt, 24/7, og altså også på helligdage, som du kan læse mere om på Lån-weekend.dk.

Mobillån Danmark koncernen

Mobil lån i Danmark varetages af mobillån Danmark, der er en del af en større koncern. Her er lidt relevante facts om gigantselskabet, der udbyder sms-lån i store dele af det Europæiske kontinent.

Deres store kundebase har givet dem et ry som værende ekstremt professionelle og dedikere, simpelthen fordi al deres kompetence er indenfor et smalt nichefelt på lånemarkedet.

  • Mobillån koncernen udbyder SMS-lån i de fleste skandinaviske lande.
  • Mobil lån er koncernens specialitet. Selv beskriver de mobil lån som værende enkle kviklån.
  • Som noget helt nyt, tilbyder koncernen nu også mobillån i Finland.
  • Mobil lån koncernen er størst på markedet for mobil lån i Danmark. De var i øvrigt også de første, der fandt på lånemetoden i Danmark.

Mobillån er enkle kontantlån, der optages ved hjælp af en ganske almindelig mobiltelefon. Mobillån er typisk af forholdsvist lille sum og kort løbeperiode.

Lånekilde: Finansportalen Låne Penge Nu