Kreditlån online reddede mig

Kassekredit

Motoren på konens bil brændte sammen, vaskemaskinen stod af, og jeg fik afslag på et kreditlån i banken. Spørg mig lige om jeg var indebrændt og irritabel som bare pokker. Hvordan kan vi blive ramt af tre “ulykker” på samme tid?

Da jeg kom på arbejde, dagen efter det hele var sket, kunne kollegerne godt se, at jeg var tosset. Thomas, aka “Tommy”, spurgte lidt ind til det, og jeg forklarede og forklarede. Tommy rystede blot på hovedet og sagde, at jeg bare skulle tage et kreditlån online.

Kreditlån uden sikkerhed på nettet

Tanken havde slet ikke strejfet mig, da jeg er vant til at gå i banken for at optage lån. Tommy havde da fuldstændig ret i, at der var et hav af udbydere af kreditlån online. Et kreditlån er blot et andet ord for en kassekredit, find det her. Fordelen ved en kassekredit er, at man kun betaler renter på det trukne beløb og ikke det fulde lånebeløb.

På nettet er der dog en yderligere fordele ved kreditlån:

1. Du skal ikke stille sikkerhed i form af bil, hus eller værdipapirer. Det er en enorm lettelse ikke at skulle stille pant eller garanti for et lån, så jeg var solgt på stedet.
  2. Du får pengene udbetalt med det samme. Og med det samme menes altså nu og her. Der gik ikke mere end 30 minutter fra jeg var blevet godkendt, til at pengene stod på min konto.
  3. Du kan låne uden kreditvurdering. Du skal ikke medsende hverken lønseddel, budget eller årsopgørelse.
  4. Er du ny kunde, kan du låne pengene gratis i 30 dage. Første lån er altså rentefrit og gratis i en måned, hvilket jo er fantastisk.

Kreditforeningslån

Udover at gå i banken, kan man også optage et kreditlån som et kreditforeningslån. Et realkreditlån er dog ofte meget større end det lån, jeg havde brug for. Jeg skulle blot bruge 32.000 kr., så en online kassekredit var al rigelig til mig.